ادویه جات یکی از پر مصرف ترین محصولات غذایی در دنیا است. تقریبا هیچ محصول غذایی بدون ادویه آماده نمی شود. طراحی بسته بندی ادویه باید از خلاقیت و بهترین عملکرد برخوردار باشد. طراحی باید کیفیت محصول را به مشتریان منعکس کند.
ادویه جات مواد غذایی هستند که از میوه گیاهان، دانه، پوست، ریشه، برگ و یا سایر قسمت های گیاه به دست می آیند. کاربرد اصلی آن برای طعم دادن، رنگ دهی و یا حفظ و نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از ادویه ها حتی دارای خواص ضد میکروبی هستند و علاوه بر مصارف آشپزی برای موارد بهداشتی و سلامت نیز استفاده می شود.
کشورهای آسیایی به خصوص هند، ایران و چین از دیرباز تولید کننده و مصرف کننده ادویه بوده اند. در گذشته های دور ادویه جات به عنوان یک کالای با ارزش مبادله ای به شمار می رفته است. تجارت کالا در قسمتی بزرگی از جهان به خصوص جاده ابریشم از طریق مبادله کالا با ادویه صورت می گرفته است.
با توجه به اهمیت این ماده، طراحی بسته بندی ادویه و چاشنی ها نقش مهمی در ارایه این محصول به مصرف کنندگان دارد. طراحی بسته بندی خلاقانه ادویه و چاشنی علاوه بر جذابیت بصری نقش مهمی در محافظت فیزیکی از محصول دارد و به حفظ طعم و بوی ادویه کمک می کند.